Terveys Artikkelit AMAZINES.COM Sivu 6

terveydenhuollon terveys lääkäri

Käyttö epilepsialääkkeiden liittyy lisääntynyt riski Alzheimerin tauti ja dementia, mukaan uusi tutkimus Itä-Suomen Yliopiston ja saksan Center for Hermoston rappeutumissairauksien, DZNE. Tyydyttyneitä rasvoja on kemiallisia meikki, joka hiiliatomia ovat kyllästetty vetyatomit. Tyydyttyneet rasvat ovat yleensä kiinteitä huoneenlämmössä. Syö tyydyttyneitä rasvoja tulee lisätä sekä alhaisen tiheyden lipoproteiinien LDL (paha kolesteroli) ja hdl (hyvä kolesteroli) tasolla. Siis syö enemmän tyydyttyneitä rasvoja aiheuttaa kolesterolin tukkia verisuonia.

Rajoita päivittäinen saanti enintään 7% kaloreita vähentää mahdollisuuksia sydänsairauksia. Itse asiassa sanomalla, että eläinrasvat on sama kuin tyydyttyneitä rasvoja on hyvin harhaanjohtavaa, koska monet eläinrasvat ovat itse asiassa enemmän kuin 50% tyydyttymättömiä, ja broilerin rasva on itse asiassa 70% tyydyttymättömiä. Ruokia, jotka sisältävät runsaasti tyydyttynyttä rasvaa sisältävät lihaa, voita, täysmaitoa, juusto, ja kookosöljy.

Usko tai älä, trooppinen loinen veren kotoisin latinalaisen Amerikan voisi olla haitallista Kanadalaiset. Tartuntataudit, kuten malaria tai Zika voi ovat hallinneet viime otsikoihin, mutta Chagasin - "Suudella Bug" tauti - on valokeilassa julkaisemisen jälkeen uuden tapaustutkimus Canadian Medical Association Journal (CMAJ). Trooppinen ja laboratorio lääketieteen asiantuntijoita Winnipeg ja Montreal varoittaa kotoisin nimenomaan Keski-ja Etelä-Amerikan kansakuntien ja niiden jälkeläiset ovat vaarassa sairastua Chagasin tauti - jopa sen jälkeen, kun he ovat muuttaneet Kanadaan.
Tutkimus raportoi perheen tapauksessa lähetykset äidiltä syntymättömien lasten, herättää kysymyksiä yli ehkäisy ja diagnoosi Chagasin tauti Kanadassa, jossa tuhannet ihmiset asuvat mahdollisesti havaitsematta infektio.

Luonnontieteilijät pyrkivät kohti käsitteellistä konservatiivisuus. Ne tyypillisesti kääntyä intuitiot siitä, sairaus kuin tuki oman huomiota taustalla oleviin kehon toimintahäiriö.

Tämä edellyttää, että meidän nykyinen konsepti on hyvä, että terve järki ja lääketiede jaa käsite sairaus, ja että lääkettä pitäisi kunnioittaa antaa intuitioita siitä, mikä on tai ei ole sairaus. Kuten monet filosofit, jotka ajattelevat muita käsitteitä sekä tieteellistä ja tervettä järkeä käyttää, konservatiivinen luonnontieteilijöiden noin tauti ajatella, että folk käsitteitä määritellä, mikä lasketaan terveys ja sairaus. Työtä lääke on katsoa maailmaa ja nähdä, jos mitään luonnossa kuuluu käsite ilmeni analyysi (vrt Canberra suunnitelma" Jackson 1998) revisionistit, tämä käsitys järkeä on sen suhde tieteeseen on turhan nöyrä folk intuitioita.

Sydän-järjestelmä sen sydän-pumpun ja verkoston valtimoiden ja laskimoiden sukkulat happipitoista verta keuhkoista kaikkiin kehon elimiin ja kudoksiin.

Solujen koko kehoon ottaa tarpeeksi happea ja ravinteita ja luovuttaa hiilidioksidia ja kuona-aineita, joka lopulta virtaa takaisin sydämeen on oikeanpuoleista chambers, sitten keuhkoihin vaihtaa hiilidioksidia hapen kanssa. Kemikaalia on hengitetty ilma kulkee nenän, kurkun ja keuhkojen airways saavuttaa pieni keuhkorakkuloihin, sivusto kaasun vaihto. Äskettäin happipitoista verta matkustaa takaisin keuhkoista sydämen vasemman puolinen chambers, jossa se saa pumpataan suurella paineella kautta valtimoissa päästä tarvitseville kudosten jälleen kerran. Ja niin kierre jatkuu. Muiden elinjärjestelmien, kuten hormonitoimintaa ja hermosto, suoraan ja välillisesti säännellä sydän-järjestelmä.

Useat tieteelliset tutkimukset viittaavat siihen, että kahvi voi olla anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka ovat hyväksi terveydelle. Vuonna 2006, tutkijat Iowa Naisten Health Study todettiin, että juominen kahvi alentaa riskiä sydän-ja verisuonitautien, syövän ja muiden tulehdussairauksien post-vaihdevuodet ohittaneilla naisilla. Tutkijat päättelivät, että kahvi sisältää tärkeitä antioksidantteja, jotka vähentävät tulehdusta elimistössä. Vuonna 2010 julkaistu tutkimus "American Journal of Clinical Nutrition," tutkija Kerstin Kempf Heinrich Heine Yliopistossa Saksassa havaittiin, että kahvin juominen vähentää tulehdusta ja parantaa HDL-kolesteroli, joka edistää sydän terveydelle. Tämä tieteellinen näyttö viittaa siihen, että kahvinjuonti voi olla terve osa anti-inflammatorinen ruokavalio.