Viihde, Lähetä Arts Ja Kirjoittaa Siitä A1articles

Viihde, Lähetä Arts Ja Kirjoittaa Siitä A1articles

Kuten pienyrittäjä, terveydenhuollon kustannukset ovat tappaa minut. En siis yritä kiinnittää huomiota nykyistä keskustelua käydään Kongressissa yli kansallisen terveydenhuollon. Keskeisiä alueita mahdollinen riski Liittovaltion Anti-Kickback perussäännön myös syntyä lääkealan valmistajan suhteet 3 ryhmään: ostajat, lääkärit tai muut terveydenhuollon ammattilaiset, ja myyntiedustajat. Toimintoja, jotka aiheuttavat mahdollisia riskejä ovat alennukset ja muut myyntiehdot tarjotaan ostajat, tuotteen muuntaminen, konsultointi ja neuvonta maksut.

Lääketehtaat ja niiden työntekijät ja edustajat pitäisi olla tietoinen rajoitukset Anti-Kickback perussäännön paikkoja markkinointi ja edistää tuotteiden maksanut liittovaltion ja valtion terveydenhuollon ohjelmat. Tätä varten laatia ohjeet suosittelee lääkkeiden valmistajien on varmistettava, että tällainen toiminta sopii suoraan sisällä yksi turvalliset satamat alle Anti-Kickback ohjesääntö. Department of Health and Human Services, on julkaisemien safe harbor-määräyksiä, jotka suojaavat tietyt järjestelyt syytteeseen Anti-Kickback Ohjesääntö.

Tutkijat University of Tennessee Center for Laser-Sovellukset on kehitetty femtosecond laser, joka voidaan ei-invasiivisesti diagnosoida, kartta, säteilyttää ja polttaa syöpä kasvaimia. Hyödyntämällä palkki, joka palkokasvit yksi-quadrillionth toisen, tekniikka pystyy etsimään kasvaimet ja hävittää ne, joilla on lisääntynyt puhkeamisen intensiteetti.

"Käyttämällä ultra-lyhyitä valopulsseja antaa meille mahdollisuuden keskittyä hyvin rajatulla alueella ja kyky voimakasta säteilyä", sanoo apulaisprofessori Fysiikan Christian Parigger. "Tämä antaa meille mahdollisuuden tulla ja lähteä tietyllä alueella nopeasti, jotta voimme diagnosoida ja hyökkäys tumorous solut nopeasti." Nopea, tarkka tekniikka voi välttää lämmitys vieressä, terveitä kudoksia ja on potentiaalia käytettäväksi avohoidossa menettelyjä, erityisesti ihmisiä kärsii aivojen kasvaimia nyt kuitenkin, tutkijat työskentelevät voittoa University of Tennessee Research Foundation tuoda teknologian markkinoille. Roll ohi hypätä lehdistötiedote ja hanko laser toiminnassa.

On olemassa joitakin asioita, huomata. Ensinnäkin, tämä käsite ei ole uusi. "Monta vuotta, olemme yrittäneet sato soluja ihmisiä ja laajentaa ne solut, polymeeri kasvaa uusi rakenne," Tessa Hadlock, päällikkö kasvojen muovi ja korjaavassa kirurgiassa, Massachusetts Silmä ja Korva, kertoi CNN , "ja olemme tehneet sen eläimet pitkään." Hadlock, joka ei ollut mukana töissä, sanoi, että mitä uutta täällä on laaja seuranta ja useita potilaita. Mutta on vielä muutamia kysymysmerkkejä. Telineen käyttää tutkimuksessa on tehty materiaalista tarkoitus hajota ajan myötä. Toistaiseksi se näyttää olevan halventava odotetusti ja kasvanut korvat ovat edelleen hallussaan niiden muoto. Mutta pidemmän aikavälin vaikutuksia materiaali vielä tutkittu. Lisäksi tällainen hoito on todennäköisesti kallista ja koska se on monimutkainen, vaikea mittakaavassa.

terveysneuvontaa sydän

Noin 2% väestöstä on hyväksytty, ja välillä 50% ja 80% näistä lapsista on kiinnitys häiriö oireita Monet näistä lapsista ovat väkivaltaisia ja aggressiivisia, ja, kuten aikuiset, ovat vaarassa kehittää erilaisia psyykkisiä ongelmia ja persoonallisuuden häiriöitä, kuten antisosiaalinen persoonallisuushäiriö , narsistinen persoonallisuushäiriö, rajatila persoonallisuushäiriö, ja psykopaattinen persoonallisuushäiriö Laiminlyödyt lapset ovat vaarassa sosiaalinen vetäytyminen, sosiaalinen hylkääminen, ja läpitunkevaa tunteita epäpätevyys Lapset, jotka ovat historia hyväksikäyttö ja laiminlyönti ovat merkittävä riski sairastua Post-Traumaattinen stressihäiriö kuin aikuiset Lapset, jotka ovat olleet seksuaalisesti hyväksikäytettyjä ovat merkittävä riski sairastua ahdistus (2,0 kertaa keskiarvo), major depressive häiriöt (3,4 kertaa keskiarvo), alkoholin väärinkäyttö (2,5 kertaa keskiarvo), huumeiden väärinkäyttö (3,8 kertaa keskimääräinen), ja epäsosiaalinen käyttäytyminen (4,3 kertaa keskiarvo) (MacMillian, 2001). Tehokas hoito tällaisten lasten on kansanterveydellinen huolenaihe (Walker, Goodwin, & Warren, 1992).

Se on tunnettu tosiasia, että ihmisten pitäisi saada aurinkoa.

Ihannetapauksessa, sinun pitäisi viettää vähintään puoli tuntia täyttä aurinkoa päivittäin. Useimmat ihmiset tietävät, että auringonvalo edistää D-vitamiinin tuotantoa elimistössä, mutta mitä D-vitamiinia? No, tieteellisiä termejä, se on rasvaliukoinen vitamiini tai secosteroid. Se menee ytimen solut elimistössä ja joko kääntää ne päälle tai pois päältä. D-vitamiini auttaa vähentämään riskiä sydänkohtaus, osteoporoosi, Alzheimerin tautia ja masennusta, mutta myös parantaa immuunijärjestelmää, vähentää akne, ja torjunnassa tyypin 2 diabetes. Ehkä kaikkein tärkeintä, D-vitamiini auttaa merkittävästi vähentää syöpäriskiä. Koska kasvava siirtyminen kohti toimivat työpisteet ja toimistot sijasta ulkopuolella, D-vitamiini tasot ovat kaikkien aikojen alhainen maailmanlaajuisesti. Siellä on hyvä tekosyy mennä rannalle! Älä unohda käyttää aurinkovoidetta vähintään SPF 15, koska näin saat D-vitamiinia, mutta vähentää riskiä sairastua ihosyöpään.